۱۲ پاسخ

سلام دوسالگی اذیت میشه چون راه میره وجست وخیزش زیاده زودتربهتره

توی دوسالگی خیلی اذیت میشی هم خودت هم بچه.تا راه نمیره و کوچیکه ختنه کن.من بچمو توی ۲ ماهگی ختنه کردم.

کلا خودش اذیت میشه کنار خودتم خیلی اذیت میشی اونم کنار گناهم هست میگن باید بچه ب دنیا اومد ختنش کنی چون هر چی میمونه مسلمون نیس چون ختنه نشده چیزیم ک میخوره حرومه و این گناهش گردنه پدر مادرش میوفته چون وظیفه ی اوناس ک زود ختنه کنن ن بچه تازه دیرم شده امروز فردا ختنش کن خیلی اذیت میشه الان ی بار جیش کنه خوب میشه اما اون وقت یکم بیشتر طول میکشه

خیلی سخت میشه هرچه زودتر ختنه کنی بهتره زود خوب میشه بجه کوچیک باشه

هرچی زودتر ختنه کنی بهتره اصلا اونجوری تو روحیه بچه اثر بد میزاره من بچمو دو ماهگی بردم بچه ها که بزرگ بودن انقدر جیغ میزدن و التماس مامان باباشونو میکردن جیگرم کباب شد بعدم الان پوستش نازکه زودخوب میشه بچه عفونتم نمیگیره

الان بهتره ختنه کنه بچه هنوز به راه افتادن نیفتاده اذیت نمیشه پسرم دوازده روزه بود ختنش کردم

من 29روزگی ختنه کردم

سلام خیلی دیر میشه داداشم پسرشو دو ساله ختنه خیلی اذیت شد

یا خود خداااااااا
گناه داره
اصن باید تو نوزادی ختنه کرد چ جور دلت میاد😣😣😣😣
من س ماهگی ختنه کردم بچم داغوووون شد

وااای ۲ سالگی چرا طفلی بچه عذاب میکشه تا کوچیکه نمیفهمه من ۴ ماهه ختنش میکنم

هرچی کوچیکتر باشه کمتر متوجه دردش میشه گناه داره زیاد اذیت بشه الان ک دوماهشه ببر ختنه ش کن

وا چرا اون موقع پسرت اون عذاب میکشه نکن اینکارو توروخدا