۶ پاسخ

سلام عزیزم روزی یکبار یه مقدار نبات سفید رو تو 30 سی سی اب گرم حل میکنم و 15 قطره عرق نعنا بهش اضافه میکنم تو شیشه شیر بده بخوره کلا گاز معدش خالی میشه

عزیزم ۳۰سی سی اب گرم وکمی قند بهش بده وشکمش و ماساژ بده با روغن زیتون

قطره پدی لاکت بهش بده عالیه

بدنش مخصوصن شکمشو با روغن نارگیل یا زیتون جهت عقربه های ساعت ماساج بده بعدنم تا۱۰روز اشکالی نداره میگن میخاد چاق بشه شربت کولیک ایز عالیه من وقتی پسرم میخورد کامل پی پی میکرد

واسه اینکه پی پی کنه شیاف گلیسیرین 1گرمی استفاده کن(من چهارقسمتش میکنم یه تیکه استفاده میکنم دخترم پی پی میکنه)واسه بادشکم یه کم رازیانه دم کن بهش بده..یا عرق نعنا..خودتم عرق نعنا بخور وقتی بهش شیرمیدی
البته میتونی نعنا هم دم کنی به جای عرق نعنا

قطره دایمتین بهش بهش تا چنددقیقه بعدش راحت پیپی میکنه...اگه در دسترس نداری اینو...بهش ترنجبین بده