۲ پاسخ

سلام عزیزم یکم طول میکشه یاد بگیره چون تازه از پوشک گرفتیش دختر من ۶ماه طول کشید تا یاد بگیره خودش بگه از دوسالگی دیگه پوشکش نکردم
وقتی دخترم از دستشویی بدش‌میومد براش‌دمپایی عروسکی‌خریدم جاصابونی عروسکی براش گرفتم برای اینکه از اونا خوشش میومد تند و تند خودش میگفت مامان بریم‌دستشویی الان‌ ک‌۳ساله هست‌دیگه خودش میره و من. ازش بی خبرم .برا اینکه به روشویی برسه هم براش صندلی گرفتم .خواهر عزیزم میتونی اینکار رو براش بکنی ک فراری‌نباشه از دستشویی رفتن.امیدوارم تونسته باشم کمکت کنم

پوشاک دو ماه طول میکشه تا بچه یاد بگیره عجله نکن و صبر و حوصله کن نیم ساعت به نیم ساعت ببرینش اما وسطا تشویق کنین وقتی خودش گفت با شکلاتی اسباب بازی دفتر نقاشی و خیلی چیزهای دیگه