۵ پاسخ

در ابتدا که لجبازی مشخصه ی این سنه، و تنها درمانش بی تفاوتی واقعی به رفتارهای بی خطرشه، انگار که نمیبینید یا نمی‌شنوید.و در مرحله دوم اگر رفتا هاش جدی تر شد محرومیت از بعضی دوست داشتنی هاش مثل پارک یا مهمونی یا جایزه ای که قبلا می‌گرفته یا بستنی،،، ولی محرومیت اصلا نباید از محبت و توجه باشه.
تو این سن خیلی فعالیت بچه زیاده ولی در وهله اول حتما در مورد نمودار رشدش با پزشک مشورت کنید، دوما نزارید خورده خوری کنه، و غذاهاش رو با آب قلم یا آب بوقلمون بپزید که قوت داشته باشه.
انشاالله موفق باشید

سلام باید در زمان انجام کارهای بدش مشغول کار دیگه ای کنید با ملایمت باهاش رفتار کنید واینکه در مورد وزنش با دکتر مشورت کنید ازمایش بدین

وای خانمی چرا انقدضعیفه ب دخترگلت برس سربه سرش نذارید
ببرش دکترتغذیه ک خوب تواین سن رشد کنه
چون باعث میشه توبزرگسالی درشت باشه ‌و ریزه میزه نباشه

سلام عزیزم بیشتر محبت کن و تایم هایی براش مهیا کن که از خودت یک ساعت دو ساعت جدا باشه مثلا کلاس نقاشی
وقتی استپ وزنی داره ۳ تا دکتر باید ببینه یک گوش و حلق و بینی(معمولا شبها بچه مشکل گوش و حلق بینی داشته باشه خوب نمی خوابه رو وزنش تاثیر میزاره) دوم مشاور تغذیه و فوق تخصص گوارش و سوم دکتر قلب اینها دیگه بهترین حالت ممکنه
مهمتر از همه روحیه خودت رو درست کن و با انرژی برو به کمک بچه ات

سلام عزیزم وزن تولدش چند بوده