۴ پاسخ

اره عزیزم پسر منم کلافم کرده از بس شبا براش قصه تکراری تعریف کردم فقط هم قصه حسنی و شنگول و منگول همین ک تموم میشه میگه حسنی طوری شده ک میگم گرگه شنگول و منگول خورد مامانش نجاتش داد باباش کلی میخنده عزیزم طبیعیه بچها از چیزی ک خوششون میاد دوست دارن تکرار شه برا شون اون پیام بازرگانی یه مدت نشون میداد اگه دیده باشید بچه نزدیک دویست دفعه کمتر یا بیشتر هی می پرسید این چیه پدرش میگفت گنجشک باز هی می پرسید ببخشید طولانی شد

سلام بله عزیزم دختر منم اینجوریه نگران نباش طبیعیه

اره پسرمنم همینطوره همش دلش میخاد دکتربازی کنیم یا قصه های تکراری بگم طبیعیه گلم

بله عزیزم دختر منم چهارسالشه دقیقا همینطوره