شما ها بعد از زایمان تا چند وقت خونریزی داشتین

۱۵ پاسخ

تا40روز خیلی سخت بود

من تا ۴۰ روز ولی اواخر فقط لک بود

من تا چهل روز خونریزی داشتم اوایلش زیاد بود اخراش لک میشه

تقریبا۲۵ روزی شد.

شش تا هفت روز دیگه کم شد الان لخته میبینم

تا 10روز ون کم ن زیاد

من ۵روز خونریزی داشتم ولی روز دهم باز ی مقدار خون اومد و بند اومد دوباره

منم تا 40 روز داشتم،اوایل زیاد بود بد دیگه کم شد درحد لکه

من‌تا چهل روز خونریزی داشتم بعد چهل روز یک هفته بعدش پریود شدم 😂😂😂

من تا3،4ماه خونریزی داشتم مثله پریودا بهم میگفتن بایدبری سونو بدی ببینی شایدچیزی توشکمت مونده نرفتم خودش قط شد

من هفته ی اول خون ریزیم تقریبا شبیه عادت ماهیانه بود منظوروم زیاد نبود بعد هفته ی دوم ب بعد تا چهل روز همش لکه داشتم.

من تا شصت روز داشتم

تا18روز بیستم کاملاتمیزبودم

تا ۵۵ روز 😥😥😥

من تا همین دیروز لکه بینی داشتم