۹ پاسخ

اگرم توپهلوهات باشه پسره واگه شکمت جلوباشه دختره خخخ

سلام الان دلت ترش میخواد یا شیرین

واسه من هم 12هفتگی تشخیص داد اگر دکتر سونوگرافی ماهر باشه میتونه تشخیص بده ولی احتمال اشتباه هست بهتره بزاری شانزده هفته بری دقیق تره واسه من چون بارداری اول ودومم متفاوت بود از لحاظ ویار ونوع شکمم خودم هم فهمیده بودم جنسیت دومی فرق داره

سلام برا من۱۳هفتگی مشخص شد تو سونوگرافی تست خون تشخیص جنسیت تو داروخونه ها هم هست

۱۸ هفتگی مشخص میشه...اگر زشت بشی و دماغت بزرگ بشه دختره چون از قدیم گفتن دختر حسوده خوشگلی مامانشو میگیره و اگر شیرینی خیلی بخوری دختره..ولی اگرخوشگل بشی میگن پسره و ترشی دوس داشته باشی...

۱۶ هفته نشون میده، کلم بنفش رو خرد کن بریز توی ظرفی بعد یه کم اب بریز تا رنگش در بیاد وقتی خنک شد به مقدار مساوی از اون آب کلم وادراتون رو با هم ترکیب کنید اگر رنگ اوترکیب ادرار وکلم صورتی شد بچه پسره واگر رنگش بنفش شد دختره ، این روش رو کسی انجام داده درست در اومده حالا شما هم انجام بدین ببینین درست در میاد، این کار رو صبح انجام بدین

عجله نکن هرچی هست دختره یاپسرواقعامگه فرقی میکنه هرچی عشقه

برا منم کاملا متفاوته برداریم و حالت تهوع خیلی زیاده ولی بارداری قبلیم اصلا حالت تهوع نداشتم حالا نمیدونم دختر یا پسر
.

بیشتر شیرین دلم میخواد