۴ پاسخ

سلام پزشک برا پسر من ببلاک AR تجویز کرد میگفت بهتره برا نوزاد دو سه ماهه

عزیزم arها توشون پوره ی سیب زمینی داره غلیظه برای بچه های رفلاکسیه.پوره ی سیب زمینی باعث میشه بالا نیاره نی نی

ببلاک ۱ برابچه های معمولیه ببلاک ar برا بچه هایی ک رفلاکس دارن . من ببلاکar میدم قبلا ببلاک ۱ میدادم . ببلاکar غلیظه و آنزیمی داره ک بچه بالانیاره .

ببلاک arبرای بچه های رفلاکسیه عزیزم یه مقدار غلیظه بخاطر معده بچه های رفلاکسی