۷ پاسخ

پاشویه کنید ک تب نکنه. من پاراکید میدم و این مشکل پیش نمیاد. میخواید شما هم امتحان کنید

دختر من تب زیادی نکردولی قطره بهش میدادم بالا میوورد.منم تا ۴۸دساعت دادم دیگه قطع کردم.یعنی تب نکرد مشکلی هست.چتد روزه بدنش دونه سفید خشکی زده.مال واکسنه.

معده خالی بهش بده . رو شیر قطره نده. پیاز قاچ کن بذار کف پاش جوراب پاش کن. لباس نازک تنش کن. پتو ننداز ملافه نازک بنداز روش. هردقیقه هم تبشو چک کن

سلام یه بار شیاف بزن اگه تب نکرد و درد نداره دیگه تافردا خوب میشه چیزی نمیخواد

سلام یک ساعت بعد از شیر دهی بهش بده و با قطره یکم آب بهش بده این جوری کمتر احتمال بالا اوردن داره از دکتر پرسیدم گفت اگر بالا میاره اینجوری خوبه جاریم اینجوری به پسرش قطره میده بهتر میخوره

استامینیفون پاراکید بخر خیلی خوشمزس پسرم قشنگ میخورد

استامینوفن پاراکید بهش بدین دختر من بغیر ان بقیه رو بالا میاره