۷ پاسخ

الان خیییییلی زوده تادوسالگی حق بچست ببعدش راحت خودشم قبول میکنه شیرنخوره اذیتم نمیشی

سلام الان به سه وعده شیر مادر نیاز داره شما که دو وعده میدی یک وعده هم بین خوابش بهش بده گناه داره چسب اصلا نزن که به روحیه اش لطمه میزنه

دختر من شیر خشک هم اصلا نخورده و الآنم لب نمیزنه خودمم شیرم کمه.این همه ساعت در طول روز نمی‌دم نه درد میگیره نه شیر جمع میشه.میخواستم کلا از شیر بگیرمش اما ترسیدم هم به روحیه اش آسیب بخوره همینکه چون حاضر نشد شیر خشک بگیره گفتم حداقل شیر خودم بخوره دیگه واسه کلسیم

منم دخترم چون غذا نمی‌خورد شیر روز رو به تدریج کم کردم الان فقط واسه خواب ظهر و خواب شب میخوره و در طول شب هرچی بیدار شده

سلام.عزیزم من فقط شیرروزاگرفتم.چون غذانمیرد.البته به تدریج ساعتاشوزیاد کردم.بعد قطع کردم.ولی شب ۱۰بهش میدم وحتی نصف شب.حداقل داره یک غذامیخوره

وای چه عجله ایه خدارو خوش نمیاد تا ۲ سال باید به بچه شیر بدی مخصوصا که دختر هم هست.بعدش هم اگر بخوای از شیر بگیریش الان فصل مناسبی نیست تو گرما.بهترین فصل پاییز و زمستانِ

یک سالو سه ماهگی زود نیس ک از شیر میگیریش؟!