۷ پاسخ

عزیزم هرچیزی حتی مفیدش کمش دارو میانه ش غذاوزیادیش سمه .معلومه ک هرچی زیادش ضرره بنابراین شماروزی سه بارشیرپاکتی بده بانبات هم بجوشون ک سردیش روبگیره بچه دل درد نشه وشیرخودت یاشیرخشک وغذای کمکی که سوپ بهترین ومقوی ترینه یک مشت کوجولوبرنج یکم عدس یکم هویج یک تکه گوشت حالایاگوسفندی یامرغ نوبتیش کن دائم یه چیزونده وحالاازاخررشته یاجوپرک بریزادویه هم نمک زردچوبه یه پیازهم توش رنده کن یه تیکه کره هم بندازتوش یه سرقاشق رب هم بریزاگرفکرمیکنی رب ضرره گوجه رنده کن توش

بالای یک سال ضرر نداره خیلیا به جای شیر خشک یا شیر خودشون شیر پاستوریزه میدن

سلام یکسالکی من ازدکتر پسرم پرسیدم گفت تا دولیوان میشه بهش بدی شیر پاستوریزه نیاز هم نیست با اب قاطی کنی

همون سه مرتبه ک میدی روهم شیشش کامل بده بخوره 175

پسر منم روزی یه لیوان و نصفی میخوره خداروشکر کم خونی هم نداره

یه جایی خوندم نوشته بود یک فنجان و نیم

عزیزم شیرپاستوریزه رو بایدبا کمی اب قاطی کنی بدی بچه