مامان باران مامان باران ۷ ماهگی
مامان زینب مامان زینب ۶ ماهگی
#فرنی_زرده_تخم_مرغ
#هفت_ماهگی

مواد لازم:
ارد برنج دو قاشق چایخوری
نصف یک زرده تخم مرغ
نبات (زیر یکسال بهتر از نبات و شکر استفاده نشه )
اب مقدار لازم
طرز تهیه:

همه ی مواد رو با هم قاطی کردم و رو گاز گذاشتم و هم زدم مدت اماده شدن ده دقیقه
پ.ن: این فرنی برا بچه هایی ک زرده ی تخم مرغ رو به راحتی نمیخورن مناسب می باشد.

آشنایی با خواص تخم مرغ🐣🐣🐣 کولین:ویتامین ب که نقش مهمی در رشد و عملکرد مغز کودک و برای سلامت کلی بدن او نیز مورد نیاز است

اسید چرب امگا 3 (یکی از چربی های سالم) ک در شیر مادر نیز یافت می شود و بر رشد مغز کودک در  مراحل بعدی تاثیر دارد.

پروتئین:پروتئین موجود در تخم مرغ «کامل» است، به همین علت این ماده جزو بهترین رژیم غذایی بدون  گوشت قرار گرفته است.

فولات:نقش مهمی در تولید و نگهداری سلول های جدید کودک به عهده دارد.

ویتامین دی:تخم مرغ یکی از معدود منابع غذایی،  حاوی ویتامین دی است.

لوتین:آنتی اکسیدانی که از چشم در برابر آسیب های خورشیدی جلوگیری می کند و از آب مروارید و دیگر  بیماری های چشمی مرتبط با سن، جلوگیری می کند.

همچنین در بلند قند شدن کودک شما نقش بسزایی دارد.
مامان زینب مامان زینب ۶ ماهگی
گفته می شود که اگر به نوزاد پس از ۵ ماهگی جو دوسر پرک داده شود، به دلیل خواص ضد التهابی که دارد خطر ابتلا به آسم در دوران کودکی را کاهش می دهد.

از آنجایی که جو حاوی گلوتن است، پروتئین موجود در آن بافت ژلهای به این ماده غذایی داده و همانند گندم به غلظت غذا اضافه میکند.

بسیاری از کارشناسان تغذیه توصیه میکنند که مادران باید جو را پس از پایان ۶ ماهگی به برنامه غذایی نوزادان خود اضافه کنند، زیرا گلوتن مادهای است که اگر قبل از پایان ۶ ماهگی به وعدههای غذایی کودک اضافه شود، خطر ابتلا به سلیاک را در بدن او افزایش میدهد که یک وضعیت سلامتی جدی محسوب شده و با پایین آوردن قدرت سیستم ایمنی بدن، به بافتهای آن آسیب میرساند.

همچنین، لازم است بدانید که جو، هرگز نباید به عنوان “اولین ماده غذایی جامد” در وعدههای روزانه کودکان معرفی شود، زیرا اگر فرزند شما به گندم حساسیت داشته باشد، دلیل محکمی برای اجتناب از معرفی جو به برنامه غذایی او خواهد بود؛

ممکن است رابطه مستقیمی بین حساسیت بدن نوزاد به جو و آلرژی به مصرف گندم وجود داشته باشد.
مامان حسام مامان حسام ۶ ماهگی
خطرات زود شروع کردن غذای کمکی

اگر غذای کمکی زودتر از ۶ ماهگی شروع شود، ممکن است مسایل و مشکلات زیر برای کودک به وجود آید :

1 ـ غذای کمکی که به شیرخوار داده می شود، ممکن است مورد قبول او واقع نشود و آن را تحمل نکند و در نتیجه کودک دچار دل درد، استفراغ و اسهالگردد، مخصوصا اگر غذای کمکی به صورت بهداشتی تهیه نشده باشد.

2- قبل از ۷ ماهگی، اعمال دستگاه گوارشی شیرخوار تکامل پیدا نکرده است، به طور مثال آنزیم آميلاز که برای هضم و جذب مواد نشاسته ای ( مثل آرد برنج ) ضروری است، در روده های کودک، کم و نا کافی است، بنابراین نمی تواند غذایی را که با نشاسته تهيه شده است، هضم و جذب نماید. همچنین خوردن مواد گوشتی قبل از پایان ۶ ماهگی، ممکن است موجب آسیب کلیه های کودک گردد.

3- چون قبل از ۶ ماهگی گنجایش معده کودک محدود است، بنابراین غذای کمکی جایگزین یکی دو وعده شیر مادر می شود و در نتیجه کودک نیز کمتر به پستان مادر مک می زند. در این وضعیت شیر مادر کم می شود و کودک دچار کمبود وزن میگردد.

۴- با شروع غذای کمکی قبل از ۶ ماهگی، پیدایش حساسیت و آلرژی نسبت به غذا در شیرخوار ممكن است به وجود آید. شروع غذای کمکی قبل از پایان 6 ماهگی ممکن است در سالهای بعد با پیدایش بعضی از بیماریهایی که منشأ حساسیت دارد، مانند کهیر، آسم و آلرژی های غذای ی در کودک ظاهر گردد.
مامان كارن مامان كارن ۷ ماهگی
سلام دوستان
من ٩ عدد شير مايع اينفترينى دارم
پسرم شيشه نميگيره
به سختى و با قطره چكان تا الان ٦ تا بهش دادم اما ديگه دارم بهش كمكى ميدم، نميخوره
اگر كسى خواست دونه اى ٨٠ هزار تومن ميدم بهش(خودم ١٣٥ خريدم)
اينم توضيحاتش👇🏻👇🏻

شیر مایع تقویتی اینفاترینی ، تولید برند و کمپانی بزرگ نوتریشیا (Nutricia) می‌باشد.
این شیر مایع، از بدو تولد تا رسیدن وزن نوزاد به 9 کیلوگرم ( و یا 18 ماهگی) قابل استفاده است.
سازگار با کودکان رفلکسی.
یک نوشیدنی کامل و مغذی غنی شده دارای انرژی بالا.
حاوی انواعی از پروبیوتیک ها، نوکلئوتیدها و LPS.
شامل ویتامین ها، مواد معدنی و عناصر ضروری برای کودک.
شیر مایع تقویتی اینفاترینی، منبعی از پروتئین، ویتامین و مواد ضروری مورد نیاز کودک بوده و حتی می‌توان از آن به عنوان تنها منبع تغذیه استفاده کرد.
اینفترینی infatrini شیر مایع مخصوص وزن گیری نوزاد می‌باشد که علاوه بر انرژی بسیار زیاد ، حاوی انواع پروتئین ، ویتامین و مواد مورد نیاز برای بدن کودک بوده به گونه‌ای که از شیر تقویتی اینفاترینی می‌توان به عنوان تنها منبع تغذیه استفاده کرد.
این شیر تقویتی به رشد قد و رشد دندان کودکان کمک بسزایی می‌کند.
مامان ابرا🌤️ مامان ابرا🌤️ ۸ ماهگی
⛔️مزایای روش BLW

استقلال: کودک یاد می‌گیرد که به طور مستقل غذا بخورد و به آنچه که می‌خورد کنترل کامل داشته باشد.

رشد: کودک مهارت‌های حرکتی درشت، ظریف و دهانی را تمرین می‌کند.

کنترل اشتها: کودک مسئول این است که چقدر غذا بخورد و یاد می‌گیرد در صورت سیر شدن غذا را متوقف کند.

تنوع: کودک بافت‌ها و طعم‌های مختلفی را می‌خورد که ممکن است بعدا از بدغذایی او جلوگیری کند.

سهولت: کودک (اغلب) آنچه را که شما می‌خورید، می‌خورد و کمتر به وعده‌های غذایی جداگانه نیاز دارد.

ارزانتر: کودک غذای واقعی می‌خورد.

وعده‌های غذایی خانوادگی: کودک با شما غذا می‌خورد.

غذا خوردن بیرون از خانه: برای اینگونه کودکان غذا خوردن در رستوران‌ها راحت‌تر است، زیرا کودک می‌تواند غذای کامل بخورد.

موفقیت: نوزادان به خوردن آنچه شما می‌خورید، تمایل بیشتری دارند.

تفریح واقعی: نوزادان از لمس کردن، بازرسی و چشیدن طعم‌ها و بافت‌های مختلف لذت می‌برند.

⛔️معایب

کثیف‌کاری: وقتی بچه‌ها خودشان غذا می‌خورند، کثیف‌کاری زیادی می‌شود.

ضایعات مواد غذایی: در این روش معمولا حجمی از غذا قابل خوردن نیست، زیرا به سفره، میز غذا لباس و … مالیده می‌شود.

اسراف: بخشی از غذا به دلیل مالیدن شده به هر جا قابل خوردن نیست,