سلام برای زردی نوزاد چی خوبه؟

۸ پاسخ

ترنجبین خوبه مادرم اگه شیر میده باید چیزای خنک بخوره گرمی خوب نیس

پسرمنم زردی داشت خودم کاسنی خوردم باعرق شاتره پاهاشوشستیم اب اناردادیم وکره محلی باخاکشیر

عزیزم یه قطرهی مال زدیه بهش بده بدنشو با عرق کاسنی بشور زیاد لباس تنش نکن فقط به یک رکابی بستده کن خودتوچیزای خنکی بخور چیزای گرم نخور خاکشیر هندونه

اگر اناری پیدا میکنی خودت انار بخور چند قطره بریز روی زبون بچه

اگه شیر مادر میخوره مادر میوه و اب میوه طبیعی زیاد بخوره مخصوصا اب سیب

برا زردی حداقل چن روز شیر خودتو نده جاش شیر خشک بده سریع قطعش میکنه ازمایش دادی قطع شد بعد شیر خودتو بده

من بچم زدی داشت یکماه تموم گرمی نخوردم همش سردی به خودشم هم ترنجبین وهم شیرخشت میدادم وکدو سبز رو رنده میکردم ابشو میگرفتم هم خودم میخوردم همه به بچم دادم اگرخوب نشد حجامتم عالیه

عزیزم تخم مرغم اصلا نخوره تا زردیش خوب شه