۱۱ پاسخ

💊راهنمای دارو دادن به کودکان:

👈1سی سی:معادل یک میلی لیترِ که تقریبا میشه 20قطره یعنی (یک قطره چکان پر)
🥄1قاشق چایخوری:2/5سی سی
🥄1قاشق مربا خوری:5سی سی
🥄1قاشق غذا خوری 10سی سی

@maamaana

یک قطره چکون کامل میشه 25 قطره اما قطره چکون ها شاید باهم فرق داشته باشه شما یه قطره چکون پر کن و قطره هاشو موقه خالی کردن بشمار میفهمی

سلام عزیزم کاری نداره چک کنید. قطره چکون رو پر کنید بعد قطره قطره خالیش کنید ببینید چند قطره میشه

نه عزیزم یک میل قطره چکان میشه ۲۵قطره تو باید بشماری اگه میخوای ۱۵قطره بدی

بله. ۱ سی سی بدین.

سلام مامانا بالاخره ۱۵ قطره بدم یا ۲۰ قطره یا ۲۵ قطره یا قطره چکان؟توروخدا جواب بدبد

رو خود قطره چکون نوشته ۷۵/.
تاهمون میشه پونزده قطره شما باقطره لیپوزوفر قطره آهن میدین یافقط همینو میدین

بله میشه
یک سی سی

من لیوزفرو دو سیسی میدادم‌دکتر اینجوری ‌گفتن الیته

جواب بدید خواهشا

عزیزم یک سی سی (میل) معادل ۳۰ قطره اس. که معمولا قطره چکان ها یک میلی هستن.