۵ پاسخ

سلام مامان مهربون...من از پنج ماهگی گل پسرمو نشوندم تو صندلی ماشین و اگه خوابش ببره و راه دور بخوایم بریم که حدودا یک ساعت و نیم تو صندلیش میمونه و بعد از یک ساعت و نیم برش میدارم از رو صندلیش و رو پام میخوابونمش که کمرش درد نگیره و چند دقیقه ای هم تو این حالت نگهش میدارم....موفق باشین

منکه از وقتی ب دنیااومد توماشین گذاشتمش تو کریر از سه ماهگی هم توکریر نمیموند گذاشتمش توصندلی خیلیم راحت میشینه ولی بعدازحدودا 1ساعت باید برش دارم خسته میشه

منم از اول تولدش اول کریرالانم حدود سه ماهه هست صندلی میزارم خیلی هم راحته دخترم

من که هنوز نزاشتم ببینم اصلا میمونه ولی تو خونه رو صندلی گذاشتم انگار رو خار نشسته نموند خخخخخ

سلام میشه از شش ماهگی روی صندلی ماشین بذاریم؟؟ یا همون کریر باید گذاشت