۱۷ پاسخ

سلام عزیزم من دوهفته پیش گرفتم بااینکه هواخیلی گرمه اینجااماصحت نداره .گرما وسرمانداره بهش خوراکی بده بستنی یخمک بسکوییت پفیلاسرگرمش کن راحته اصلاسخت نیس باهاش بازی بیشتربکن

عزیزم بعضی بچه ها اسهال میشن به خاطر این که آنتی بادی خیلی از میکروب ها رو از شیر مادر میگیرن . یه دوره اسهال میشن تا بدنشون خودش مقاومت پیدا کنه . دختر منم ده روز بعد از شیر نخوردن اسهال شد به مدت بیست روز. اگر توی ماه گرم سال باشه کم آبی بدنشون بیشتر میشه . به نظر من این کار ریسکه. شما که تا حالا بهش شیر دادی دو ماه دیگه رو هم صبر کن بعد از شیر بگیرش. به خصوص که الان هوا خیلی گرم شده. میتونی از الان دفعات شیر دادنت رو کم کنی هر دو هفته یک وعده رو حذف کن تا این دو ماه تموم بشه کامل از شیر گرفتیش بدون اینکه بچت مشکلی پیدا کنه.

سلام سعی کن بچه رو کم کم از شیر بگیر من بیشتر ی ماه طول کشید ک دخترمو از شیر گرفتم اصلا هم ب بستنی و پفک ک یخمک و شکلات و پفیلا و...عادتش نده چون دیگه عادت روزانه اش میشه سعی کن بهش شیر بدی یا غذاهای سالم واسه شب هم گردو و بادام براش بیار بهتره

سلام عزیزم. من پسرم 17 شهریور سالش شد از شیر گرفتمش هیچ اتفاقی نیوفتاد. بقول یکی از مامانا که اهل جنوب کشور بود گفت ما اینجا تو اوج گرما هستیم بچه رو از شیر گرفتم بچه اصلا اذیت نشد.

اتفاقا مامان من میگه تو سرما نباید گرف دل و روده بچه یخ میزنه.

بله هواخنک باشه براخودتو بچه بهتره

اره اکثرن بهاروپاییزمیگن خوبه ازشیربگیری.تابستون بچه خیلی تشنش میشه ضعف میکنه.من که بچموازشیرگرفتم پشم گوسفندچسبوندم دیگه سمتم نیومددیگه ام بهش نده حتی شباکه یدفعه ای راحت بشه اخه بعضیاروزانمیدن شبامیدن فک میکنن بچه نمیفهمه درحالی که بچه خیلی حواسش هست وشبابه خوردنش عادت میکنه

عزیزم من دوهفته پیش یه هویی گرفتمش کاملا
به سینم ریمل زدم اصلا دیگه نیومد سمتش واینه خودم شیر جمع که میشد درد میگرفت میرفتم زیر آب داغ میدوشیدم سوتین سفت میبستم وآخر شباهم کمپرس سرد
وشیرم تایه هفته طول کشید خشک شدپسرم زیاد بهونه نگرفت واینکه آخرشباهم بیدارمیشد آب میدادم ومیدم ومیزارمش روپام

سلام.من لاک زدم رو سینه م .ولی پشیمون شدم چون هنوز بعد یک ماه گاهی بهونه شو میگیره. خیلی دلم براش میسوزه.اما اسهال و استفراغ نگرفت.

سلام بله تاحدودی درسته،میتونین برا سرسینه تون از تلخکو استفاده کنین یا با چسب زخم ببندید و بگید دیگه اوفو شده

اتفاقا عزیزم باید قبل پاییز ازش بگیری

سلام بهترین وقت برای از شیر گرفتن همین تابستون من دوتا بچه هامو تو تابستون از شیر گرفتم چون هم میوه های متنوع زیاده هم روزا طولانیتربچه با بازی حسابی خسته میشه و شبا تخت میخوابه ...همین دوهفته پیش دخترمو از شیر گرفتم خداروشکر ن اسهال داره ن استفراغ اینو ب منم میگفتن ولی چون تو پسرم. تجربه داشتم گوش ندادم

اره منم شنیدم بچه دچار بیماری های اسهالی میشه من گذاشتم اول مهر ک بچم دوسال و یک ماهش میشه از شیر بگیرمش

اره عزیزم درسته،مامانم میگه تو تابستون اگه اسهال و استفراغ بشه شیرت نمیزارع بچه مریض بشه 🙃تو زمستونم نباید بگیری

عزيزم بايد تا هوا خنكه بچه رو از شير بگيري ن تابستون اسهالو استفراغ نميگيره عطش ميكنه شير خودش بخش بيشتر اب بدن بچه رو تامين ميكنه تو خنكي ك برداري تا بياد تابستون شه بچه ياد ميگيره تا تشنشه بگه اب من خودم دخترمو اول خرداد از شير گرفتم هم خودش راحت شد هم من مدامم ميگه اب

نه عزیزم اسهال نمیشه فقط تا میتونی تو طول روز بیرون نبرش که بخواد خیلی آب بخوره و اسهالی بشه و با میوه و تنقلات سرگرمش کن

نه بابا حسین که یک سالش بود شیرمو ول کرد اسهال هم نشد