۹ پاسخ

سلام دختر من هم اول براش اپتامیل و بعد نان گرفتم که دوتا رو بالا اورد بعد ببلاک ای آر گرفتم دیگه بالا نیاورد اما اول یبوست گرفت اما الان اسهاله و با اینکه ۲ ماهشه خیلی وزن نگرفته تو این دوماه فقط ۱ کیلو بنظرتون چه شیرخشکی بدم؟؟

قاطی نکنید. ممکنه ترکیبشون باهم مضر باشه

عزیزم‌منم ب دخترم آی ار میدم یبوست گرفته ولی چاره ای نیس بهش بی بی کر میدم روزی دوبار ...کارمیکنه ولی خب سفت و خشکه خیلی و اینکه رقیقش نکن بش نده چون رژیمیه باس غلیظ باشه شیر ک بچه رفلکسی بالانیاره....میتونی جدا بهش آب بدی ...من ب دخترم آب بدم خیلی بهترشکمش کارمیکنه ولی متاسفانه آبو بلافاصله بالامیاره

نه این کار را نکن اسهال میگیره ببلاک شیر رژیمیه اگه می خواهی یبوست برطرف شود شیر خشک را گاهی اوقات رقیق تر کن

یه بار در روز شیر خشکی که یبوست میاره رو با آب معدنی یا آب تسویه درس کن،بچه پی پی میکنه،
ولی اگه مشکلی نداشته باشه این کارو کنی به اسهال میوفده

عزیزم بهش ترنجبین بده راحت شکمش کارمیکنخ

عارع من قاطی میدم خوبه تو هم بده ولی ببلاک یکو با بیومیل ای ار قاطی کن بهتره

ببلاک ای ار چقد غلیظ درس میکنم دخترم اولش بزور میخوره دکترواسه رفلاکسش تحویزکرده

سلام عزیزم چیکار کردی میشه راهنمایی کنین؟من ببلاک آی آر میدادم نمیخورد به زور دکترش گفت با ببلاک ۱ قاطی کن یکی از این یکی از آی آر