۸ پاسخ

اگه به بچت از شیر خودت میدی هرچی که بچه وزن بگیره شما لاغر میشی دمنوش رازیانه بخور برای لاغری شیر رو هم زیاد میکنه

دم کرده زیره بخور هم برا نفخ بچه عالیه هم برا خودت چربی سوزه

عزیزم الان نمیتونی رژیم بگیری تا شیش ماهگی بچه رغن زیتون بزن شکمت با مشبا ببند برقص عرق کنی هر روز یا دو روز درمیون این کارو کن بعدشم برو حموم حموم اول صبم خیلی تاثییر داره

تا زمانی که بچه شیر میدی رژیم رو کلا بذار کنار چون خودت ضعیف میشی
دمنوش زیره و رازیانه هم شیر افزاست هم هورمونا رو تنظیم میکنه هم یکم کالری سوزه
پیاده روی کن

خانومایی که میگن دمنوشرازیانه خوبه برا لاغری چجوری باید استفاده کرد؟؟؟

عزیزم رژیم ک نمیتونی بگیری اما پیاده روی کن روزی نیم ساعت و چیزایی که چربی سوزی بدنت رو زیاد میکنه بخور مثل روزی یک یا دو فنجان چای سبز . دمنوش رازیانه یا زیره و ....

خوشبحالت من میخوام چاق بشم او بگو چیکارکنم تا چاق بشم من فهت توصیه میکنم فقط شیر دادنت رو زیاد کن تا لاغر بشی

چقد تو حاملگی اضافگی کردین؟ باید با وزن قبل بارداری بسنجین