۱۴ پاسخ

آیت الکرسی و۵قل بخون فوت کن توروش اسفنددودکن آروم میشه

ببخشید مادرای عزیز دعا بگیر یعنی چی بچه بخاطر اینکه گوارشش هنوز تکمیل نشده موقع حضم غذا دلدرد شدید میگیره برای همین یهو جیغ میزنه دکتر به پسر من رانیتیدین نوزادان داد صبح و شب یک و نیم سی سی خیلی هم عالی بود

خب دل درده عرق بومادران یا نعنا بده باآب جوشیده بخوره

شاید ریفلاکس داره، جای خوابش رو شیب دار کن

طبیعیه یا ترسیده یا چشم زدن اسفند دود کن همیشه براش یا گوشاش درد میکنه یا آروغش گرفته یه قران کوچک بزار زیر بالشش

اگه به خودش میپیچه دل درد داره..بهش عرق نعناع بده

جایی اش درد نمیکنه؟؟یه قران کوچیک بذار بالاسرش

حتما نفخ آروغ دل‌درد داره

سلام عزیزم جایش دردنمیکنه دلش کمرش گوشش یکی یکی براش بمال ببین کجاش دردمیکنه

می‌ترسه توخواب حتما واسش یه دعا بگیر

سلام دختر منم 2 ماهشه اینجوری بود بردم پیش یه نفر دعا نویسه کارش حرف نداره تا رفتم قرآن رو باز کرد گفت ترسیده دعا کرد خدا رو شکر الان خوبه دو شبه

کولیکه عزیزم.نگران نباش.آب نبات بش بده.

یا نفخه یا کولیک خلاصه دل درد داره

احتمالا کولیک گرفته دل درد داره جیغ میزنه