۱۲ پاسخ

من شباتهوع دارم مخصوصامسواک که میزنم بوی خمیردندون اصلاواسم قابل تحمل نیست ببخشیدهی عق میزنم بچم دختره

منم شبا حالم بدتره ولی نمیدونم جنسیتش چیه

عزیزم من شبانه داشتم نی نی پسره ولی به این چیزا زیاد اعتقاد ندارم

سلام. به نظر من ربطی نداره. وای من غروب به بعد حالت تهوع داشتم میخواستم دور از جون بمیرم.بچم دختره

نه هیچ ربطی به جنسیت نداره هر کسی دوران بارداریش ی مدله و هیچکس شکل اون یکی نیس،مخصوصا در مورد حالت تهوع،اما برای جنسیت بچه خودت به دلت میافته که بچه چیه

سلام منم الان شبا حالت تهوع دارم ولی بالا نمیارم فقط حالتشو دارم اشک از چشام درمیاد تا خوب بشم

من از اول صبح تاشب حالت تهوع دارم فقط شبا استفراغ میکنم مامانایی که تجربه دارن یعنی جنسیت بچم چیه خیلی دوس دارم پسر باشه😢

منم از غروب تا شب حالت تهوع دارم گاهی آخرشب استفراغ میکنم. جنسیتشو نمیدونم ولی فکر نکنم به این چیزا ربط داشته باشه

من شنیدم هرکس به یخچال و اشپزخونه ویار شدید داره بارداریش دختره

سلام عزیزم من از صبح تا شب تا وقتیکه بخوابم هر ربع یبار بالا میاوردم هم روز هم شب بچه ام دختر بود
از روی هیچی نمیشه گفت جنسیت چیه هر چی تقدیر باشه منو دوستم ویارمون کپ کپ هم بود ولی بچه من دختر شد بچه اون پسر

منم شنیدم.خواهرم تو حاملگی دخترش صبح داشت اصلا نمیتونست چیزی بخوره ولی تو پسرش صبحگاهی نداشت شبا اونم خیلیییی کم

من هر دوش دارم ربطی نداره گلم البته برای من جنسیتش معلوم نیست ضربان قلب بیشتر ربط داره