۶ پاسخ

دکتر ب من گفتن ی روز ویتامین آد و ی روز مولتی ویتامین بدم دخترم. احتمالا ویتامین دی بدنشون کم باشه. ن نگران نباشین. بچه ها متفاوتن

سلام دقیقا همسن دختر منه و دختر منم همین تعداد دندون داره. البته دختر من9 ماهگی اولین دندونش در آورد.

آزمایش ویتامین دی بده و یه چکاب کامل ازش بگیر .فکر نمیکنم چیز مهمی باشه بالاخره درمیارن

نه زیادم هست خخخخخ

پسر منم چهارتا بالا و. س تا پایین فک میکردم فقط پسرم اینطوره خیلی کنده رشدد دندونش حس میکنم

پسر من ۴تا پایین ۴تا بالا ۴تام اسیاب داره