۵ پاسخ

چکاپ برای عفونت ببرینش دکتر و شیر خشکشو بنظرم باید عوض کنین .
برای غذا خوردنم بنظرم باید شیر رو وعده های کمتری بخوره

سلام دوست عزیز...برای اسهالش یکم بومادران بجوشون بهش بده عالیه...موفق باشین

سلام غذاهای انگشتی رو براش امتحان کن ببین میخوره .تیکه های میوه رو براش بریز بشقاب بزار جلوش یا اینکه انواع غذارو به شکل کوفته قلقلی دربیار بزار جلوش میخوره.اسهالم اگه عفونی نباشه تا ده دوازده بار درروز ایرادی نداره عزیزم

درمورد غذا که نگو من هم درگیرم ولی چرا اسهال داره مگه چه شیری بهش میدی

پسرمنم همینطورع هیچکدوم ازاینایی که گفتی رونمیخوره اسهال هم هس.شربتش روهم نمیخوره بزورمیخوره.میشه بگی توچیکارکردی