۵ پاسخ

سلام عزیزم دختر من با این که دختر بود ۱۵ ماهگی راه افتاد من و پدرش به فاصله کم میشستیم و تشویق ش میکردیم که به سمت اون یکی بره و اینجوری آروم آروم ترسش ریخت و راه افتاد بعد فاصله مونو بیشتر میکردیم و توانست راه بره

سلام ،قلوه بگیربراش کباب کن بش بده زانوهاش قوی میشه وراه میفته انشاءالله

سلام عزیزم.فقط تشویقش کن.و با دونفر این بازیا بکن که بچه ازین نفربرسه به طرف مقابل .دستاتونا بازکنید که احساس اومنیت کنه وبفهمه مواظبشین .ویک شیئ راتودستتون بگیرین که تشویق بشه بیادبگیره واکهدحتی یک قدم رفت دست بزنید وبغلش کنید وهرجورتشویقش میکنید.پسرمن میترسید.همینجور کم کم راه افتاد

راه میفته تا ۱۸ ماهگی وقت هست تا اون موقع صبر کن اگ راه نرفت ببر دکتر

سلام‌نگران نباش خیلی از بچه ها دیر راه میفتن شما راهی جز تشویق کردنش ندارید ولی تا ۱۸ ماهگی وقت دارید پس جای برای نگرانی‌نیست