‌ عصاره گوشت غذایی فوق العاده مفید برای وزن گیری کودک از #هشت_ماهگی
#عصاره_گوشت_هشت_ماهگی
مواد لازم: گوشت گوسفند ریز شده و بدون چربی (می تونید حین تمیز کردن گوشت کلی از این قسمتهای نازک و کوچک گوشت رو که عملا برا خورش مناسب نیست رو برا این منظور کنار بذارید)-پیاز خرد شده-نمک و آبلیمو(پس از یکسالگی)
طرزتهیه:ابتداگوشت روبه قطعات کوچک ریز کنید،بعد با کمی پیازخردشده مخلوط کنید، و در پایان داخل یه شیشه تمیز با در فلزی بریزید و درش رو کاملا کیپ کنید؛ شیشه رو در مرکز قابلمه قرار بدین و داخلش آب بریزید آب می بایست تا درپوش شیشه بالا بیاید.در صورتی که شیشه در آب شناور میشود روی آن یک جسم سنگین مثل هاون یا وزنه بزارید، زیر قابلمه رو زیاد کنید تا آب جوش بیاد و بعد کم کنید نه اونقدر که از جوش بیافته.در حدی که خیلی ملایم غل بزنه طبیعتا آب داخل قابلمه تبخیر میشه ،پس حواستون باشه که مدام بهش اب داغ فقط داغ اضافه کنید.در غیر اینصورت شیشه داخل قابلمه ترک می خوره و یا میشکنه و مایع داخلش ازش خارج میشه حدود چند ساعت بهتره که گوشت داخل شیشه بپزه.بعد از اینکه کاملا پخت و عصاره خارج شد، آروم از آب خارج کنید و بذارید تا شیشه کمی سرد بشه زمانی که کمی خنک شد،با یه چاقوی نوک تیز کمی زیر درش فشار بدین تا هوای شیشه خارج بشه و راحت باز بشه نمک و آبلیمو (پس از یکسالگی) به اون اضافه کنید و برای زیر یکسال یک قطره آبلیمو تازه بچکونید.

۱۲ پاسخ

تغذیه تکمیلی از شش ماهگی آغاز می‌شود. تا قبل از این زمان کودک تنها باید شیر (چه شیر مادر و چه شیر خشک) استفاده کند اما از پایان شش ماهگی به بعد، رفته رفته غذاهای جامد به کودک معرفی می‌شوند. یکی از غذاهای بسیار مقوی که باعث رشد کودک می‌شود، عصاره گوشت است. عصاره گوشت برای نوزاد چطور تهیه می‌شود و از چند ماهگی مجاز است؟ قبل از پاسخ به این سوال لازم به ذکر است که شما می‌توانید با نصب اپلیکیشن گهواره آگاهی خود را در تغذیه تکمیلی نوزاد و انواع غذاهای مناسب برای سنین مختلف را بالا برده با دیگر مادران تبادل نظر کنید. همچنین از دیگر ابزارهای فرزندپروری مانند شیردهی، خواب، نموداررشد و کلی ویدئوهای آموزشی بهره‌مند شوید.

از چه سنی می‌توان به کودک عصاره گوشت داد

عصاره گوشت یکی از غذاهای بسیار مقوی و پرخاصیتی است که می‌توانید به راحتی در منزل تهیه کنید. از آنجایی که آب گوشت تنها حاوی خواص گوشت است، اما بافت سفت و محکم گوشت را ندارد، می‌توانید آن را از همان ابتدا یعنی نزدیک 7 ماهگی در رژیم کودک خود بگنجانید. از حدود 7 تا 8 ماهگی نیز می‌توانید خود گوشت – به صورت بخارپز- را به کودک بدهید. برای شروع خوردن گوشت بهتر است از گوشت‌های سبک‌تر (گوشت سفید) شروع کنید. ذرات گوش کاملاً چرخ شده یا ریز شده باشد و نیازی به جویدن نداشته باشد.

خواص عصاره گوشت برای کودک

عصاره‌ گوشت قرمز منبع انواعی از ویتامین‌ها و مواد معدنی از جمله تیامین، ریبوفلاوین، نیاسین و فولات است. این ویتامین‌ها همگی از خانواده ویتامین‌های گروه بی هستند که نقش اساسی در تامین انرژی بدن ایفا می‌کنند. همچنین آهن موجود در عصاره می‌تواند به تولید گلبول‌های خونی و بهبود خون‌رسانی در بدن کمک کند.

نحوه گنجاندن عصاره گوشت در تغذیه کودک

شما می‌توانید عصاره گوشت را به صورت تنها یا به صورت میکس شده در سوپ و آش به کودک بدهید. در هر صورت پیشنهاد می‌شود برای کودکان کوچکتر یا آنهایی که دندان ندارند، عصاره با گوشت کوب برقی یک دست شود.

روش تهیه عصاره گوشت (2 روش)

همانطور که این مادر عزیز توضیح دادند، شما می‌توانید عصاره گوشت را در خانه و به روشی بسیار ساده تهیه کنید. به هیچ عنوان نباید از عصاره گوشت بازاری استفاده کنید زیرا هم حاوی ادویه‌ی زیادی است و هم نگهدارنده دارد. وقتی عصاره را در خانه تهیه کنید هم می‌توانید آن را برای نوزاد به شکل مناسب تهیه کنید و هم از سلامت و نوع گوشت استفاده شده مطلع و مطمئن هستید.

روشی که در بالا توضیح داده شد، یک روش تهیه و سرو عصاره گوشت است. در مورد گوشت گوسفندی، حتی نیازی به ریختن پیاز هم نیست. گوشت خالی در شیشه کفایت می‌کند.

اما روش دیگری نیز برای تهیه و سرو عصاره گوشت وجود دارد. شما می‌توانید همراه گوشت بعضی سبزیجات را نیز به شیشه اضافه کنید.مانند سیب زمینی، هویج، کرفس و ... نکته مهم این است که مواد را به ترتیب دیرپز تر بودن در شیشه بریزید. یعنی ابتدا گوشت، بعد سیب زمینی بعد هویج و ... تا مواد به کف شیشه نچسبد. از ریختن آب در شیشه خودداری کنید. بعد از پخت مواد، هم را با گوشت کوب برقی میکس کنید و در یخچال قرار دهید. چربی گوشت باعث بسته شدن عصاره می‌شود و شما می‌توانید آن را به بخش‌های دلخواه تقسیم کرده و به تناوب در غذای کودک خود استفاده کنید.

دخترم ۶ ماه و ده روزه داره یه بار بهش دادم خیلی دوست داشت میتونم بهش بدم

ببخشید به چه صورت به کودک میشه داد
تیکه های گوشتو چیکار کنیم نوزاد که نمیتونه بخوره

درهفته چند بار به بچه ها بدیم بخورند عصاره گوشت رو

سلام عزیزان چنتا تیکه گوشت باید بزارم؟؟واینکه داخل شیشه ابم بزارم یانه؟؟؟

مرسی عزیزم مفیدبود

همون گوشت شیشه ی خودمونه🤗🤗🤗🤗🤗

عالی عزیزم مرسی

من ب بچم میدم گوشتشم له میکنم بهش میدم البته دختر من دیگ ۷ تا دندون داره ب نظر چیز نفید و عالی

طرز خودنش باید چطور به بچه بدهیم

سلام گوشت تو شیشه هر چند روز مجازها بدیم ب نوزاد 8ماهه من یک روز درمیون میدم بد نیس واسش یک روز درمیون

منکه هرروز واسه بچه هام عصرانه عصاره گوشت میدم