۷ پاسخ

چطور دلتون میاد اینطوری میگد اگه پسر بود بازم این حرف میزدی بخدا خدا قهرش میگیره شکرگزار باش بخاطر هدیه ای که بهت داده شده چقد آدم هستن که حسرت یه تار موی اون بچه رو دارن

سلام نه به اطرافیان توجه نکن،منم هرکی میدیدم میگف دخترداری رفتم سونو بم گفتن پسر داری،این علائم که میگن همش الکیه.

نه آجی ۹۰درصد سونو راس میگن همه این علایما که میگن الکیه

اصلاربطی به حالت هانداره اطرافیان هم واسه خودشون دارن دکتری میکنن توهفته۲۵جنین کامل چه اشتباهی هس

سلام.منم دقیقامث شمام منتهی هفته۲۰بهم گفت دختره😊ان شاالله فردا سونو وزن گیری میرم حالا تا ازدکتربپرسم

فقط به سونو توجه کن به منم همه گفتن پسره حتی شکمم با دختر اولم فرق داره ولی هرسونویی که رفتم .اکو جنین هم که رفتم گفت دختره
ولی مادر شوهرم هنوز میگه نه شکمت پسره

نه اصلامن 12هفته رفتم درس گفتن چه برسه براشماکه 25هفته این، بچه هم بزرگه تشخیص راحتر