۶ پاسخ

پستونک بنظر من عالیه هم جلو پرخوری بچه رو میگیره هم آرومتر میشه

بچه من کولیک داره،خود دکترش گفت استفاده کن چون مکیدن بچه رو آروم میکنه،چون تنها حالتی هست که با مکیدن شیر وارد دهنش نمیشه.

نه میتونی استفاده کنی مخصوصا وقتی کولیک داشته باشه حالشو بهترمیکنه. منکه استفاده میکنم دهن دخترمم گشاد نشده😍

من خانوادم میگ بدچون دهن بچه گشادمیگ میکنه ولی ازنظرخودم کم بدی عیب نداره زیادیش بده

اگه بگیره خوبه بردیا نکرفت هرکاری کردم🤐🤐

پستونک خوبه استفاده کنی ولی باید زودتر بزاری دهنش اگه دیر بشه دیگه نمیگیره