۵ پاسخ

سلام. اگه اعتقاد دارین براش یه دعا بگیرین. موفق باشین

سلام گلم هرگز به خودتون تلقین نکنیدومشوش ونگرانی وازخودتون دورگنید وبرای ترسیدنش مدام دزجمعی یاگسی زمانی گه خودش حضور داره صحبت نکنیدوموقع خواب هرگز نترسونیدش گه بخوابه یاکاری که میخادبگنه وبراش توضیح بده وبخندبگو این چیزاوجودنداره نگو چرا میترسی نگوچرا این کارومیکنی هرگز کلمه ترس وادانکته بخندبگو ایناشوخی یاخندخ داره یابازی یاعروسک نشونش بده اموزشش بده گه هم سرگرم بشه هم یادش بره هرچه زوم کنی وفگرت مشغول کنی جذبش میکنی اصلانگران نباش توبچه هابوده وهست الان اینقدنترسه دوران سه سالگی خیلی سخته میگذره انشالله

شما خودتون داد میزنید یا با صدای بلند صحبت میکنید ؟شاید شما تو شرایطی بودیر که سرو صدا بوده ازش ترسیده تو ذهنش مونده؟

پسر منم همینطوره از ی سری چیزا خیلی میترسه من براش دعا گرفتم گردنش انداختم از دعا هم میترسید بیرونش میکرد ب نظرم طبیعیه خوب میشن

عزیزم حتما برای بررسی های بیشتر از نظر مشکلات سیستم عصبی به یک متخصص مغز و اعصاب اطفال یا روانپزشک اطفال مراجعه کنید