۷ پاسخ

عزیزم فقط استراحت کن شیافت بزار سعی کن شیافت خارجی باشه زودتر خون ریزی رو از بین میبره فقط استراحت کاری نمیشه کرد

عزیزم استحرات بکن و شبافتو واژینال بزار سریع قطع مبکنه ،روی توالت فرنگی بشین
غذاهای روان بخور که یبوست نگیری

سلام.نه ضرری نداره،ازسقط جلوگیری میکنه.از واژن استفاده کنی تاثیرش بیشتر

برو دکتر منم همینجور بودم جفتت پایینه بهت دارو میده من استراحت مطلق داد حتی حموم نرفتم

عزیزم من هم خون ریزی داشتم خیلی شدید هر۱۲ساعت ۱دونه استفاده کردم بعد۲روزخون ریزیم کلا قطع شدفقط داخل بدنم خون بودمثلا به لباس زیرم نمیخورد بعد۳روزکلا قطع شد ولی هنوزم استفاده میکنم

منم لکه داشتم قطع نمیشد
دکترم بهم گفت روزی دوتا مصرف کن
از شکر خدا قطع شد

اینومن نمیدونم چونکه خودم تازه رفتم توچهارده هفتگی