شکلات صبحانه برای بچه ها خوبه بخورن؟

۱۱ پاسخ

شکلات علاوه بر مشکلات کم خونی ، انرژی زیادی به بچه میده و باعث بیش فعالی میشه

منم گرفتم براش خودم خوردم خخخخخخخخخخ

اگه ندید بهتره انرژی بیش از حد میاره کم خونی هم میاره شیرینی مصنوعی داره برای دندون هم ضرر داره

ن سعی کن کلا ندی دندون بیچاره میکنه

عزیزم ندی بهتره کم خونی میاره.من که تابه حال ندادم

نه چون کاکائو داره

کلا تا دو سالگی هرچیزی ک توش شکلات داده منع کن،بعدشم خیلی کم بهش بده

نه شکلات و کاکائو اصلا خوب نیست

سعی کن ندی یا اندازه یه نخود برای رفع هوس پسر منم خیلی دوست داره ولی شاید سه هفته یه بار بهش بدم اندازه یه نخود اخه بیش فعالی میاره ولی از یه طرفی رو هوش بچه هم تعصیر زیادی داره ندی بهتره اگ دلش خاست یخرده بده اندازه نخود

نه بابا اصلا خوب نیست نده بجاش ارده بده شیره خرما و یا انگور بهش بدی بهتره

من که اصلا نمی دام خیلی ضرر دارد