۵ پاسخ

سلام عزیزم. اگه دل دردت معمولی و بیشتر حالت گرفتگیه این طبیعیه هرچه به زمان زایمان نزدیک تر میشی این گرفتگی و انقباض ها بیشتر میشن ولی اگه علائم دیگه ای هم داری که به نظرت غیرطبیعی میرسه به دکتر یا مامایی که زیرنظرش هستی مراجعه کن

بخاطر کشش رحمی هستش منم مثل شما بودم اگه زیاد درد داری برو پیش دکترت

اگه زیردلت منظورت مثل وقتایی که قبلا پریود میشدی درد میکنه حالت منقبض شدن داره مربوط به همون چیزیه که گفتم نمیخواد نگران باشی

سلام اره عزیزم طبیعی اینا دردای کاذب ماه های آخره

سلام عزیزم اگه دردت منظم بود و لکه داشتی احتمال زایمان زودرس هست