مامانها طرز تهیه حریره بادام را میگید

۳ پاسخ

من سه تا بادومو تو آب خیس میکنم حدود ده دقیقه بعد پوستشو میگیرم، از صافی رد میکنم دوقاشق چایخوری آرد برنج میریزم،آب اضافه میکنم ،ی مقدار شکر روی حرارت میزارم حدود ده دقیقه ی مقدار سرد شد شیر خودمو اضافه میکنم ،میدم به نی نی،روشهای دیگه از هم هست،من اینجوری درست میکنم

عزیزم تو گهواره هست اسکیرین برات فرستادم

عزیزم دو تا بادم رو آسیاب کن..اگه نداری دستگاهشو مثل من ..من با الک(الکه ریز برا کیک) رنده میکنم پودر پودر میشه.بعد دو تا قاشقم آرد برنج بریز...یکمم اب جوشیده ی سرد و بزار حدود ۵ دیقه رو شعله ی کم..مدام هم بزن...بعدم که از رو گاز برداشتی اندازه ی ۲۵ میل شیر خشک درست کن بریز یواش یواش هی هم بزن..تا حدیشو بریز که غلظتشو میپسندی.بعد با دمای ملایم بده نوش جان کنه...میشه شکرم کمی زد ولی من که تا زیر یک سال نمیزنم