۱۲ پاسخ

خنکی زیاد بخور ی چندتا قطره لیمو شیرین بده ب پسر گلت قطره هم ادامه بده انشاا... ک خوب میشه

سلام با شیر گاو وعرق کاسنی بشورش هر روزم ی قاشق چای خوری لیمو شیرین بده خنک است زود میاد پایین منم دکترش گفت منم بچم وزنش کم بود برا همین

سلام گاهی زردی از شیرمادره و درمانش فقط صبره.
اگه بالا باشه یه مدت شیرمادر رو دکتر قطع میکنه.
ترنجبین بهش بدید، سبزی خرفه رو له کنید و آبش رو به بدنش بمالید.
اگه شیر میدید چیزای خنک مثل عرق کاسنی بخورید.
ختنه کردن هم زردی رو میاره پایین.
حجامت لاله گوش انجام بدید براش.

سلام عزیزم عرق کاسنی .ترنجبین شیرخشت از عطاری بخر دم کن بخور بدن نوزاد رو هم شستشوبده خودتم گرمی جات نخور خیار و هندونه زیاد مصرف کن تندتندشیربده .

زردیش رو چنده عزیزم

سلام عزیز چند حبه سیر ببند بالا سرش روی گهوارش .و بهش عرق کاسنی بده و مهتابی یا چراغ هم بزار بالا سرش ایشالله که رفع میشه

عزیزم دختر منم زردی داشت .ترنجبین رو روزی یک قاشق تو یه لیوان اب جون حل بگیر بذار خنک بشه از صافی رد کن خودت بخور خیییلی تاثیر داره من روزی ۲بار میخوردم .زود زود به بچت شیر بده

عزیزم حتمممما به دکترش بگین قرص زردی براش بنویسه،هیچی مثل قرص زود اثر نمیکنه، اگر تهران هستین ببرین پیش دکتر حسن برخوردار،واقعا یه دکتر فوق العاده ای هستن

تا میتونی لیمو شیرین بخور

حجامت پشت گوش توسط پزشک سریعا جواب میده

سلام
دختر من زردی داشت تو همون ۷ یا ۹ روزگی بردم پشت گوشش رو حجامت کردیم خوب شد فرداش

قبلا ۹ بود الان هنوز نبردمش