۸ پاسخ

خاکشیروبانبات بزاربجوشه تیره شد ابشو بدین به دودقیقه نکشید چنان خودشون خالی میکنه که میزنه به لباساهههههه عالی بدین من خیلی ابن مشکلوداشتم ودادم

ترنجبین باآب گرم درست کن بهش بده یاکدی لاکت یه ساشه باشیرخودت مخلوط کن سریع دستشویی میره ضررم نداره

سلام آره من از همون اول دادم نتیجه گرفتم

ده روزه ب کل اگه کارنکرده ک ببرش دکترتاپنج شیش روزاشکال نداره اگه کارنکنه امااون طفلک ده روزه شکمش کار نکرده ببرش دکترحتماالان یک آبجوش نباتش بده انشالله ک کارکنه خودتم غذاهای آبکی بخور

سلام ترنجبین با شکر قرمز بده اصلا نترس هیچی نمیشه شکمش کار میکنه

دم کرده عناب هم خیلی خوبه

به جای ترنجبین یه گوش پاکن چرب کن بزن به معقدش تاپی پی کنه

سلام خیلی کم بهش بده من امتحان کردم