۶ پاسخ

من اوایل زایمانم نوزادم یکی از سینه هامو نمیخورد 3روز از شیر دوش برقی تو بیمارستان استفاده کردم باعث شد شیرم خشک نشه خوب بود میخواستم بخرم اما دوستم خریده بود وبعد یک ماه شیرش خشک شده بود اخه هیچ چیزی مثل مک زدن بچه نیست وتا یک ماه شیرمو بادست میدوشیدم تا ای که نوزادم شروع کرد به سینه گرفتن

من از روزی که بچم به دنیا امد از شیر دوش برقی تو بیمارستان استفاده میکردم خوب بود اخه نی نیم یکی از سینه هامو نمیگرفت بعد میخواستم بخرم خیلی تحقیق کردم اما به مرور باعث میشه شیرت کم بشه هیچی مثل مک زدن بچه شیرو زیاد نمیکنه وبهترین روش دوشیدن شیرم با دسته

سبزیجات بخور شیرت زیادمی شود

اگه شیرت کمه نخر.

من از مکانیکی استفاده میکنم.نسبت به برقی سخت تره.اما خیلی بدردم خورد.چون سر کار میرم.راحت برای بچه میدوشم و میذارم.

سلام بله من استفاده میکنم خوبه