۵ پاسخ

سلام آگه شیر خودت کافی هست نیازی نیست شیر خشک بدی آگه کم هست، با قاشق، یا سرنگ میتونی شیرخشک رو بدی

شاید طعم شیرخشکش رو دوست نداره دیگه .احتمال زیاد شیرخودت سیرش میکنه فندق بخور شیرتو چرب میکنه هم سیرش می کنه هم وزن گیریش کم نمی شه .

مگه شیرت کمه که شبرخشک میدیی خودت شیرخشک بخورلیدی میل عالیه خودتوتقویت کن شیرت زیادشه

شیر خودت خیلی مقوی تراز شیر خشکه چرا فکرمیکنی شیر خشک خوبه؟ شانس اوردی که شیر خشک رو کنار گذاشته چون بعده یه مدت که دوتاش رو میخوره یکیش رو کنار میزاره امکان نداشت شیر خودت رو کنار بذاره

ببین خوشبحالت که شیشه رو ول کرده من آرزومه شیر منو بگیره شیرخشک رو کنار بذاره
الان ۳ماهشه روزی شاید یه وعده اونم خیلی کم شیر منو میخوره تازه پشت بندش شیرخشک میدم خیلی غصه میخورم ازین بابت دوس داشتم شیر منو بخوره 😔😔😔