۳ پاسخ

سلام عزیزم
معمولا تا۱۴هفته میگن باید شیاف ر مصرف کرد
من خودم تو۸هفته لک بینی داشتم بعد چن روز قط شد اما دکتر گفت تا۱۴هفته مصرف کن

دکترم دید من لک بینی ندارم ،می خواست اصلا ننویسه باور کن
ترس نداره منم گاهی میبینم . کاملا طبیعیه. شاید بار سنگین بلند کردی یا سوار ماشین شدی یا پیاده روی کردی. من یه سفر رفتم کل مسیر رفت و برگشت پر از لکه های قهوه ای ازم خارج شد. منم به خودم بعد اون استراحت مطلق دادم ،بی استرس و کار ،در خانه هستم.
اگر بازم لک دیدی خوبه که دکتر بری

عزیزم نگران نباش معمولا خون روشن خوب نیست برای تو قهو ای شیاف سعی کن از معقد بزاری چون شیاف پروژسترون برای بعضی ها که خونریزی دارند خونریزی بیشتر میشه و من دوستم مشکل شمارو داشت شیاف از جلو میزاشت خونریزی بند نمیومد دکتر گفت از معقد بزار خوب شد