۷ پاسخ

اره معمولا ۳۸ سزارین میکنن ولی درست نیست اگه مشکلی نباشه باید تا ۴۰ صبر کرد ولی ایناواسه راحتی خودشون این کارو میکنن ولی تو کشور های دیگه حتی سزارینیام باید ۴۰ پر کنن ولی ایران اینجوریه😐

سلام منم سزارینیم برای توسونوزده۵شهریورولی دکترم گفته ۲۴مردادزایمان میکنم

اتفاقابرعکس اونایی ک سزارینی هستن تاروز زایمان صبرمیکنن تا کامل شه..

سلام دقیقا برا من سونو زده ۱۱ شهریور با اینکه سزارینی ام دکتر گفته ۴ ششریور عملم میکنه زودتر امکان نداره

اره منم سزارینم دوهفته

اره سزارین زودتر عمل میکنن.

سلام من سزارینی نیستم اماشنیدم سزارینیا ی هفته جلوترمیزنن