۴ پاسخ

جونم کارت خیلی اشتباه بود بچه ومعتاد کردی ب شربت خواب اور ،اینقد باش بازی کن ک خسته بشه وبخوابه

مگه به بچه هم شربت خواب میدن واقعامتاسفم

مامان جان میدونی شربت خواب اور چ تاثیر بدی روی عملکرد و رشد مغز بچه میگذاره.شما باید بجای شربت صبح سعی کنی زود بیدارش کنی و در طول روز نگذاری بخابه یا اینکه تایم خواب روزش رو کم کنی و با بازی کردن و تخلیه کردن انرژیش حسابی خسته اش کنی شب هم با ی وعده غذای خوب و مفید و سنگین سیرش کنی تا در طول شب راحت بخابه.گناه داره ده شربت نده بهش اگر خودسرانه دادی که هیچی اگر دکتر تجویز کرده به نظر من دیگه پیش همچین دکتری که خواب اور تجویز میکنه نبر بچه رو

از اول کار اشتباهی کردی شربت خواب اور دادی به بچه.این چه کاریه.تنها راهش اینه صبح بیدار میشه تا شب نزاری بخوابه سر یه ساعت خاص برقارو خاموش کن.سرو صدا هم نکنید.تا حوصله اش سر بره.چندبار اینکارو کنی عادت میکنه.و اینکه اگر گریه کرد بغلش کن.موهاشو بدنشو نوازش کن تا اروم شه اگر اروم نشد بزار گریه کنه.عیب نداره با گریه طوریش نمیشه.خسته میشه اخرش