۴ پاسخ

سلام بچه شما لسش داره پایه میگیره سفت میشه و لسش خارش داره به خاطر همین هست دست در دهنش میکنه براش لسی بخرین بدین دسش تا لسش بخارونه آب دهش هم بخاطره همین هست یه دلیل دیگه هم داره اجازه ندین لپش بوس کنن یا لپش بگیرن صورتش شل هست آب دهنش میاد حتی خودتون جاش دسش بوس کنید

دست هاشو همیشه با اب ولرم بشور چون تو دهنش میزاره.اشکالی نداره

سلام.کاری نمیخاد بکنید میخاد دندون در بیار عرفان کوچولوی من از ۳ ماهگی همینجوراب دهنش میومد الان ک ۵ ماهش شده یدونه دندون پایین در اورده فداش بشم فقط اگ پستونک میگیره وقتایی ک کلافه ست بهش بدین تا با جویدنش اروم شه

اینکه دستش تو دهانش هست طبیعیه. عرشیای ما دو تا دستش را میذاره تو دهنش. اما آبی که از دهانش میاد بخاطر این هست که میخواد دندون در بیاره و لثه هاش بهش فشار میاد. طبیعی است و جای نگرانی نیست