خانما سویق رو ازکجا میشه خرید؟؟

۴ پاسخ

❎سویق❎

بسیاری از مادرها سویق کودک را از عطاری و در بسته بندی های آماده تهیه میکنند .
⭕ هرگز غذایی که در مراحل تولید و تهیه آن هیچ نظارتی وجود ندارد به کودک خود ندهید ⭕
❌سویق پودر آماده ای است که محتویات آن به هیچ وجه قابل تشخیص نیست❌
هیچ اعتباری وجود ندارد که فرد تهیه کننده مواد داخل آن را شسته و یا در شرایط مناسب نگهداری کرده باشد .
برخی از سویق ها علاوه بر اینکه هیچ خاصیتی برای کودک ندارند سلامت آنها را نیز به خطر میندازنند .
❌👈👈 احتمال استفاده از مقوای چرخکرده و آسیاب شده در بعضی سویق ها وجود دارد👉👉❌
ما هرگز نمیتوانیم به سویق آماده اعتماد کنیم و سالم را از غیر سالم تشخیص دهیم .

سلام من از پیج
@mokamel_organic
تو اینستا میخرم

من اینترنتی میخرم.خییلیم راضیم

از عطاری ولی سعی کنید عطاری معتبری باشه