۴ پاسخ

گلم چراخسته شدی چرامیخوای زودترزایمان کنی مشکلی داری.عزیزدل هرچی بچت تورحمت باشه ورشدکنه خیلی خوبه ریه هاش کامل میشه سیستم ایمنی بدنش مقاوم میشه بعدک دنیابیاددربرابرخیلی ازبیماری هامقاوم بدنش.پیاده روی کن.اناناس بخور.خاکشیربخورروزی چن وعده.چای زغفرون تبات بخور .نزدیکی خوبه داشته باشی اماخیلی اروم ک ب کیسه اب صدمه ای واردنشه خوبی دیگشم اینکه دهانه رحمت خیسه موقع زایمان خشک نیست ک دردزیادداشته باشی

سلام. گلم نی‌نیت هرچی بیشتر داخل رحم باشه و رشد کنه سالمتره و بهتره براش.من خودمم خیلی خسته شده بودم هفته های آخر ولی خداروشکر بچم دقیقا روزی که برای زایمان گفته بودن بدنیا اومد و تا لحظه آخر رشد کرده بود.دکترم میگفت هرچی بمونه برای روزهای اخر احتمال داشتن زردی و مشکلات دیگه کمتر میشه.صبر داشته باش و هر روز پیاده روی کن. روزی شده ۲ ساعت پیاده روی کن خیلی خوبه

نزدیکی کن ،پیاده روی کن، شربت زعفران یخور، خاکشیر روزی چندبارتو ابجوش بریز بخور، گل گاوزبون بخور. تو اینترنت بزن میاره که چیا خوبه

ممنون عزیزانم.دم همتون گرم