۵ پاسخ

خیلی خوب جواب میده

آبجی خودت باید امتحان کنی ببینی چ شربتی بهش سازگار من ی مدت کولیکز میدادم بعد کولیکت دادم بی فایده بود یروز دایمیتیکون دادم بهش ساخت ولی پدی لاک بهترین و موثر ترین دارو معده رو تنظیم میکنه ایمنی بدن رو هم بالا میبره

دکتر به پسر من قطره کولیکزر رو گفته هر ۸ساعت اما وقتی میخواد باد دفع کنه خیلییی بی قراری میکنه همش هم فشار میاره به خودش قرمز میشه.گریمیچر و دایمتیکن هم بهش میدم.

سلام بستگی داره به بچه بیافته یا ن به دخترمن نیافتاد میدادم بدتر میشد بردم دکتر داروهاشوعوض کرد

سلام من اهورا نی نی میدم راضیم