۷ پاسخ

عزیزم من بچه اولم سرش خربزه ای بودازوقتی دنیااومدهمونجور بودبااینکه سزارینی بودم ولی سربچم بدشکل بودبالش فرم دهی گذاشتم درست نشدچپوراست خوابوندم نشدکلی نگران بودم دکترش ۷نوارمغزفرستادنوارش خوب بود آخردیدکه من خیلییییی استرس دارم گفت بروپیش متخصص مغزواعصاب بردمش چندجلسه پیش بهترین متخصص مغزواعصاب تهران اونم گفت خداروشکرمشکلی نداره تایکم بزرگ شدنشست یکم سرش شکلش خوب شدالان دوسالشه وهم درآورده معلوم نیست ولی وقتی حمام میبرم موش خیس میشه باشکلش معلومه ولی نسبتا خوب شده اصلانگران نباش انشاالله بشینه درست میشه درضمن تادوسال بچه سرش فرم میگیره درست روزای اولم شله سرش بهترشکل میگیره ولی تادوسال جاداره امیدوارم مفیدباشه

دیگ شکل نمیگیره سرش.تا ۴۰روز اول فرصت داشتی

عزیزم الان چون مو ندارن معلومه مودرمیارن بعدم معلوم نیست که ،حساس نباش سرپسرمنم صافه

پشتش بالشت بزار نتونه برگرده.

موقع خواب اونور اونورش بالش بزار ک نچرخه بعد بچه تا چند ماه مغزش در حال رشده شکل میگیره البته ارثی هم هست

من شنیدم میگن سربچه ارثیه بعدیه مدت خوب میشه جمجمه بزرگ میشه فرم میگیره اگه ازدکترش بپرسی یامشورت کنی بهتره

بالش فرم دهنده سر هست، بگیرید براش.