۵ پاسخ

هر غذایی که خودتون میخورید فقط بادمجون گوجه اینارو بااحتیاط بدین شاید حساسیت داشت

منم به پسرم همه چیز میدم غیراز غذاهای خودش سوپ واینا غذای خودمونم میدم

من همه چیز به بچم میدم.فقط ادویه ونمک به مقدار کم.ازشیر گاو گرفته تا انواع مغزها.تا برنج و ماکارانی ومیوه

عزیزم پسرمنم 11ماهه هست، به غیر غذاهای حساسیت زا وممنوع، بقیه چیزارو میتونی بدی، فقط ادویه ونمک درحد خیلی کم

تقریبا همه چی میتونی بهش بدی. بجز عسل و چیزای که زیر 2 سال ممنوعه