طرز تهیه حریره بادام برا دخترم

۳ پاسخ

1قاشق اردبرنج 2لیوان آب یتیکه نبات سفید ۲تا بادوم نرم شده بدون پوست ۵دقه روی حرارت ملایم باشه وقتی سردشد شیرخودت یاشیرخشک باسویق بزن برای وزن گیری خوبه اولا نمیتونن قورت بده باشیرت رقیق کن باشیشه بخوره بمرور یادگرف قورت بده قاشق بده

بادومم اول تو ابجوش بنداز پوستش کنده بشه بعد بارنده ریز یاچای صاف کن فلزی بمال تانرم شه

سه تابادوم و ی فنجون اب و ی ق چ خوری ارد برنج و 30سی سی شیرخشک یا شیرخودتو همه رو قاطی کن بذار رو شعله هم بزن تا قوام بیاد

اول دو سه تا بادوم تو آب جوش بنداز بعد چن دقیقه پوست شو جدا کن، بادوم ها رو با یکم آب سرد و شکر بریز تو مخلوط کن، با آرد برنج قاطی کن بزار رو شعله گاز بعدش یکم شیر هم اضافه کن یکم از حالت رقیق بودن اومد بیرون خاموش کن سرد شد بهش بده عزیزم