۴ پاسخ

نه عزیزم ندین.از فرنی شروع کنین.لعاب برنج رفلاکس رو تشدید میکنه.پسر من رفلاکس داشت و تا حدودی خوب شده بود ولی هر وقت لعاب برنج دادم تشدید شد و دیگه ندادم ولی فرنی چون غلیظ هست با معدشون سازگاره🌼

اگه لازم باشه مرکز بهداشت میگه غذای کمکی رو شروع کنید اگه نگفتن نه

اکثرا من شنیدم برای بچه های رفلاکسی از جوی دوسر پرک شروع میکنن کمکیو

لعاب برنج بدترش میکنه من زیر نظر دکتر گوارش از 4ماهو 20روزگی سرلاک برنج دادم