۷ پاسخ

همه بچها ی دوره بهونه گیرمیشن تب اسهال کم اشتهایی کم خوابی بدخلقی بیدارشدن باگریه و جیغ احتیاج به توجه دایمی ک ازپیششون دورنشی دردلثه
استامینوفن یا پماد دنتی کیدباریج بگیربمال مسکنه دردش کم میشه بعدش تا۲۰دقه شیرنده تااثرکنه

شاید میخواد دندون در بیاره لثش ملتهبه که بی قراری میکنه

بچس تازه داره با دنیای جدیدش اشنا میشه چشمم داره بازمیشه سعی کن تو خونه بگردونی یا بیرون ازمحیط خونه

دختر منم اونجوری شده یه هفته است ولی اخه زوده برا دندان در اوردن

عزیزم شما آخرش فهمیدی کوچولوتون برای چی غر میزد؟ آخه دختر من واقعا چند روزه کلافه ام کردی.

رفلاکس داره؟
آب دهنش میریزه؟
بدنش داغ میشه؟

ادرار میکنه؟رنگ ادرارش چ رنگيه؟