علت های یه دفعه وزن کم کردن بچه چیه

۳ پاسخ

علت های مختلف داره عزیزم ممکنه از دندون باشه ممکنه شیر ب میزان لازم اون چربی رو نداشته باشه مثل سابق ممکنه اگه از شیر خشک دیگه نسازه ب بچه ...بعضی از بچه ها هم دفعه پروتئین میگیرن ی دفعه یا دفع ویتامین باعث کاهش وزن میشه اگه ادامه پیدا کنه باید حتما ب متخصص نشون بدی تا آزمایشات لازم ازش گرفته بشه و دلیل اصلی مشخص بشه

دندون در اوردن میتونه باسه

کم خونی یوبوست تیرویید عفونت انگل...میتونه هم سالم باشه فقط ی کم ایست میکنه بعد دوباره شروع میکنه ب وزن گیری