۸ پاسخ

زیر سرش اصلا بالش نذار . هر وقت خوابید دو تا متکی بذار پهلوهاش که به صورتش نخوره و بغلشو بگیره . یه مدت بعد خودش یاد گرفت برگرده دیگه نیاز نیست. یه چیزی مثلا مثل این👇👇

سلام عزیزم بچه من از اول ریفلکس داش دکتر گفت باید به پهلو بخوابه .بالشت هم پشتش بزار هم جلوش از کتف پایینتر خیالت راحت هیچی نمیشه الان منم ۴ ماه هست اینطوری دخترمو میخوابونن

بالش رو از کتف به پایینش بذارین که با صورتش تماس پیدا نکنه.

سلام عزیزم دوطرفش بالشت بزار یا تشک گارددار بگیر که مانع جرخشش بشه

پسر منم اینجوریه من شبا با پارچه شل میبندمش که زیاد وول نخوره
البته پسر من تو گهواره میخوابه پارچه رو سمت چپ و راست تشکش تو گهواره محکم میکنم

سلام شبا قنداقش کن دیگه دمر نمیشه

سلام عزیزم بچسبونش به خودت بخوابه وقتی ام بیدار شد متوجه میشی. یا کناره هاش بالشت بزار که نتونه دمر بشه

پسرم منم همونطوری دیکه خسته شدم😩
ولی اگه نتونه دمر شه بیدار میشه و گریه