۴ پاسخ

ن من میدم خوبه مشاور شیردهی بهم گف خوشمزه ترین وبهترین شیر شیرخشک یارانه ای ..ولی اگ بچتون اسهال نگیره یعنی خوبه وبش ساخته

عالیه..جدیدا ..نوع آزادش هم هست قوطی هستش و قیمتش ۲۳ تومنه،واسه بچه م گرفتم
کفایت نمیکرد شیر یارانه ای که میدادن.بهداشت گفت اسمش لاکتومیل هستش و داروخانه ها دارن

چطور شیر خشک یارانه ای بهتون میدن من که هر وقت گفتم گفتن حتی یه قطره شیر هم نباید داشته باشی تا بهت بدن اون هم فقط تا شش ماهگی

میگن همون سوپرامیل شیر یارانه اییه تقریبا در اون حده ،سوپرامیل هم ک یکی ازبهترین شیرخشکاس